concert: Alex Henry Foster in Paradiso op WOENSDAG 24 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Alex Henry Foster in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
24 JUN
ALEX HENRY FOSTER Kleine Zaal, 19:45 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Alex Henry Foster

EXTRA INFORMATIE

De Canadese postrock singer-songwriter, multi-instrumentalist en poëet Alex Henry Foster geeft op 24 juni met zijn begeleidingsband The Long Shadows voor het eerst een concert in Nederland in Paradiso. Alex Henry Foster werd bekend als frontman van de eveneens Canadese postrockband Your Favorite Enemies. In 2018 bracht hij zijn solodebuutplaat 'Windows in the Sky' uit, die in Canada meteen hoog in de hitlijsten terechtkwam. Als zijn muzikale invloeden noemt hij bands als My Bloody Valentine, Mogwai en Radiohead en dichters als Ernest Hemingway en Allen Ginsberg. Naast muzikant is Foster ook sociaal werker en activist: zo zet hij zich in voor Amnesty International en komen in zijn teksten maatschappelijke thema's aan bod.