concert: Celeste (UK) in Botanique op VRIJDAG 01 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Celeste (UK)
    Celeste - 17/09 - Paradiso
    © Andrea Roell
  • Celeste (UK)
    Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Celeste (UK) in Botanique) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
01 MEI
CELESTE (UK) 20:00 uur Botanique, Brussel
2020
Hoofdprogramma Celeste (UK)
Concert uitverkocht
Celeste (UK) in Botanique is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Celeste, geboren in de LA en getogen in de UK, is de nieuwe stem die je gehoord moet hebben. Sensueel en verbijsterend slaat ze iedereen murw op nummers als het intrigerende 'Strange'. De zangeres genoot haar opleiding in het kerkkoor, waar haar moeder haar wekelijks mee naartoe nam, en liet zich daarnaast inspireren door Aretha Franklin, Billie Holiday, The Supremes en Ella Fitzgerald. In 2019 neemt ze met de ep 'Lately' een prominente plaats in als een van de meest getipte artiesten dankzij haar vintage soul met verfijnde grooves en lichte r&b-accentjes. Ze werkt bovendien samen met het hiphop-/jazzcollectief Gotts Street Park, dat we kennen van samenwerkingen met Kali Uchis en Rejjie Show. Op Les Nuits Botanique 2020 belooft Celeste iedereen te betoveren met haar engelenstem en fijnzinnige nostalgie. Niet te missen!

Foto's van Celeste (UK)

Foto Celeste (UK) te Celeste - 17/09 - Paradiso Foto Celeste (UK) te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag Foto Celeste (UK) te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag Foto Celeste (UK) te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag Foto Celeste (UK) te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag Foto Celeste (UK) te Down The Rabbit Hole 2022 -Zaterdag
 
Bekijk alle 20 foto's van Celeste (UK)

Gerelateerd nieuws