concert: Dubioza Kolektiv in Grounds op ZATERDAG 19 DECEMBER 2020

  • Dubioza Kolektiv
    Lollapalooza Berlijn 2016 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
ZA.
19 DEC
DUBIOZA KOLEKTIV 20:00 uur Grounds, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Dubioza Kolektiv
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dubioza Kolektiv in Grounds
Tickets Dubioza Kolektiv:
za 19 dec
Grounds, Rotterdam
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Dit Bosnische kolektiv is de grootste en een van de populairste bands uit de Balkan regio en verovert steeds meer harten in het Westen. Ze hebben Grounds tot twee keer toe uitverkocht en zijn eindelijk terug met een nieuwe plaat: #FAKENEWS!

Met hun eigenzinnige mix van ska, punk, rock, elektronica, hiphop en balkanbeats zet Dubioza Kolektiv elke zaal op zijn kop. Deze opzwepende muziek in combinatie met sterke politieke teksten maakt de band een graag geziene gast op festivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole en Paaspop. Maak je op voor de grootste feestband van de Balkan!!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Grounds in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dubioza Kolektiv in Grounds plaatsvindt.

Foto's van Dubioza Kolektiv

Foto Dubioza Kolektiv te Dubioza Kolektiv - 16/04 - Melkweg Foto Dubioza Kolektiv te Sziget 2017 - Woensdag Foto Dubioza Kolektiv te Dubioza Kolektiv - 16/04 - Melkweg Foto Dubioza Kolektiv te Dubioza Kolektiv - 16/04 - Melkweg Foto Dubioza Kolektiv te Dubioza Kolektiv - 16/04 - Melkweg Foto Dubioza Kolektiv te Sziget 2017 - Woensdag
 
Bekijk alle 46 foto's van Dubioza Kolektiv

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws