concert: The Magic of Motown in MEZZ in Mezz op DINSDAG 01 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Magic of Motown in MEZZ in Mezz) verplaatst naar dinsdag 07 juni 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
01 DEC
THE MAGIC OF MOTOWN IN MEZZ Jupiler Zaal, 20:00 uur Mezz, Breda
2020

EXTRA INFORMATIE

The Magic of Motown keert dinsdag 1 december weer terug naar het podium! Deze gloednieuwe show is gevuld met je favoriete nummers en leukste dans hits. Samen vieren we 60 magische jaren van Motown tijdens deze tribute aan het genre. Bereid je dus maar vast voor op een trip down memory lane. Artiesten als Marvin Gaye, Diana Ross, Stevie Wonder, The Temptations, The Supremes en natuurlijk The Jackson 5 zullen samen met vele andere legendes voorbijkomen!

Dit is Motown op zijn best, de show van het jaar!