concert: The Homesick + Lumer in Rotown (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Homesick
    C/O Pop 2018
    © Irwan Notosoetarso
  • The Homesick
    Valkhof Festival 2017
    © Matthijs Mekking


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Homesick + Lumer in Rotown) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
01 MEI
THE HOMESICK + LUMER 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Lumer The Homesick

EXTRA INFORMATIE

Het winnen van de prijs voor het beste podium van Nederland vraagt natuurlijk om een feestje: om te vieren dat we maar liefst twee keer in de prijzen zijn gevallen bij de IJzeren Podiumdieren 2019 –beste podium en beste directeur – hebben we twee van onze favoriete artiesten van het afgelopen jaar uitgenodigd om het op vrijdag 1 mei met ons te komen vieren in Rotown: Lumer en The Homesick.
Het Britse Lumer was een van de absolute hoogtepunten van de tweede editie van showcase festival Left of the Dial afgelopen jaar. En The Homesick breekt momenteel wereldwijd door met het geniaal-gekke The Big Exercise, de eerste Nederlandse release van het legendarische Sub Pop.
Let op: het feest is gratis, maar vanwege de beperkte capaciteit moet je wel een gratis ticket bestellen. Pak je agenda er vast bij: vanaf vrijdag 17 april om 10.00 uur kun je je gratis ticket bestellen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van The Homesick

Foto The Homesick te Motel Mozaïque 2019 Foto The Homesick te Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag Foto The Homesick te Valkhof Festival 2017 Foto The Homesick te C/O Pop 2018 Foto The Homesick te Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag Foto The Homesick te Valkhof Festival 2017
 
Bekijk alle 15 foto's van The Homesick

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws