concert: Ten Years After - Their Woodstock Show and beyond in De Helling

DO.
01 OKT
TEN YEARS AFTER - THEIR WOODSTOCK SHOW AND BEYOND De Helling, 20:00 uur De Helling, Utrecht
2020
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ten Years After - Their Woodstock Show and beyond in De Helling
Tickets Ten Years After - Their Woodstock Show and beyond:
do 01 okt
De Helling, Utrecht
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Eén van de meeste iconische optredens in de film die van en over het roemruchte Woodstock Festival in augustus 1969 gemaakt werd, is zonder enige twijfel het optreden van de Britse formatie Ten Years After. Hun ‘Going Home (by Helicopter)’ staat voorgoed in de muzikale geheugens gebeiteld van een hele generatie pop- en rock-liefhebbers. De band zal deze avond o.a. de gehele set uitvoeren, zoals die op Woodstock gespeeld werd.

Mede oprichter Leo Lyons maakte alle grote tijden mee, zij aan zij met frontman Alvin Lee (overleden in 2013). Na onenigheden aan het begin van deze eeuw vertrok Alvin, en werd opgevolgd door Joe Gooch (ook van de partij deze avond). Begin 2014 verlieten zowel Gooch als Lyons Ten Years After, en richtten Hundred Seventy Split op, terwijl de resterende oer-leden Ric Lee en Chick Churchill onder de oude naam voort zijn gegaan).

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Helling in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ten Years After - Their Woodstock Show and beyond in De Helling plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws