concert: The Bluesbones in Podium heino op ZATERDAG 11 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Bluesbones in Podium heino) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 APR
THE BLUESBONES 21:00 uur Podium heino, Heino
2020
Hoofdprogramma The Bluesbones
Toegang Voorverkoop € 15,00, Kassa € 20,00

EXTRA INFORMATIE

Drie jaar geleden ging het dak er bijna af toen The BluesBones in de Maalderij optraden. Wat een enthousiasme in de zaal! Er waren zelfs BluesBonesfans uit andere provincies gekomen om een avondje in Heino te genieten. En niet voor niets, want de vijfkoppige Belgische formatie speelt blues die je in je botten voelt. Eigen nummers, eigen feel maar onmiskenbaar met het echte bluesgevoel. En muzikaal van hoog niveau. Ze hebben dan ook al een paar landelijke en Europese prijzen in de wacht gesleept, zoals de tweede plaats bij de European Blues Challenge.

Gerelateerde concerten