concert: WREKMEISTER HARMONIES in Merleyn (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (WREKMEISTER HARMONIES in Merleyn) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

MA.
21 SEP
WREKMEISTER HARMONIES 20:30 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma WREKMEISTER HARMONIES

EXTRA INFORMATIE

Wrekmeister Harmonies begint in april aan de laatste Europese tour en houdt het daarna voor gezien. Het experimentele muziekcollectief brengt postrock van het donkerste soort, die je ook gerust beklemmende ‘chamber-doom’ kunt noemen. Snijdende vioolklanken en orgeldrones te over. Bij tijd en wijlen intens en hard, het andere moment klein en licht als een folk-act.

De experimenteerdrift van bandleider JR Robinson is onnavolgbaar. Op elke plaat die hij uitbrengt, horen is een ander geluid te horen. Net als de voorganger ‘The Alone Rush’, klinkt op het nieuwe album ‘We Love To Look At The Carnage’ vooral prachtige intieme intensiteit door. En misschien snijdt dat nog wel dieper dan de bombastische postrock en doom van voorheen.

Een aanrader voor mensen die ook artiesten als Chelsea Wolfe, Anna von Hausswolff, Godspeed You! Black Emperor, Jayle Jayle, True Widow en aanverwanten hoog hebben zitten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan