concert: WREKMEISTER HARMONIES in Merleyn op MAANDAG 21 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (WREKMEISTER HARMONIES in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
21 SEP
WREKMEISTER HARMONIES 20:30 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma WREKMEISTER HARMONIES

EXTRA INFORMATIE

Wrekmeister Harmonies begint in april aan de laatste Europese tour en houdt het daarna voor gezien. Het experimentele muziekcollectief brengt postrock van het donkerste soort, die je ook gerust beklemmende ‘chamber-doom’ kunt noemen. Snijdende vioolklanken en orgeldrones te over. Bij tijd en wijlen intens en hard, het andere moment klein en licht als een folk-act.

De experimenteerdrift van bandleider JR Robinson is onnavolgbaar. Op elke plaat die hij uitbrengt, horen is een ander geluid te horen. Net als de voorganger ‘The Alone Rush’, klinkt op het nieuwe album ‘We Love To Look At The Carnage’ vooral prachtige intieme intensiteit door. En misschien snijdt dat nog wel dieper dan de bombastische postrock en doom van voorheen.

Een aanrader voor mensen die ook artiesten als Chelsea Wolfe, Anna von Hausswolff, Godspeed You! Black Emperor, Jayle Jayle, True Widow en aanverwanten hoog hebben zitten.

Gerelateerd nieuws