concert: What The Funck in Neushoorn op DINSDAG 26 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (What The Funck in Neushoorn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
26 MEI
WHAT THE FUNCK AA-Security Arena, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2020

EXTRA INFORMATIE

Hielke en Gerben verzorgen een avond om nooit meer te vergeten, genaamd ‘What The Funck’. De naam zegt het al, funk komt deze avond in verschillende soorten en maten voorbij. Verwacht grooves die je laten dansen, catchy melodie- en zanglijnen, scheurende gitaarsolo’s en meer. ‘What The Funck’ heeft het allemaal en door middel van decoratie en licht maak je deze avond bijzondere dingen mee die nog nooit eerder zijn gezien bij een concert. Wij zijn nieuwsgierig!