concert: Basia Bulat in Paradiso

  • Basia Bulat
    Cross-Linx Eindhoven 2011
    © Marco Smeets
  • Basia Bulat
    Cross-Linx Eindhoven 2011
    © Marco Smeets
VR.
02 OKT
BASIA BULAT Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Basia Bulat
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Basia Bulat in Paradiso
Tickets Basia Bulat:
vr 02 okt
Paradiso, Amsterdam
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

De Canadese zangeres en songwriter Basia Bulat brengt met haar expressieve en hese stem volle zalen moeiteloos tot stilte. Haar folkliedjes zijn soms melancholisch en intens, maar kunnen ook heel opgewekt en pakkend zijn. Ze staat bovendien bekend om het gebruik van minder bekende instrumenten als de autoharp en charango, een soort luit. In 2016 bracht ze haar studioalbum ‘Good Advice’ uit, waarvoor ze samenwerkte met bevriende muzikant en My Morning Jacket-frontman Jim James. Voor haar nieuwe plaat ‘Are You in Love?’ werkte ze wederom met hem samen en liet zich daarnaast inspireren door singer-songwriters als Minnie Ripperton, Emmylou Harris en Dolly Parton. Het eindresultaat is vanaf 27 maart 2020 te horen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Basia Bulat in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Basia Bulat

Foto Basia Bulat te Cross-Linx Eindhoven 2011 Foto Basia Bulat te Basia Bulat - 08/05 - Paradiso Foto Basia Bulat te Basia Bulat - 08/05 - Paradiso Foto Basia Bulat te Cross-Linx Eindhoven 2011 Foto Basia Bulat te Basia Bulat - 08/05 - Paradiso Foto Basia Bulat te Basia Bulat - 08/05 - Paradiso
 
Bekijk alle 15 foto's van Basia Bulat

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan