event: Piña Xl in Effenaar op ZATERDAG 18 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Piña Xl in Effenaar) verplaatst naar vrijdag 02 oktober 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 APR
PIÑA XL 23:00 uur Effenaar, Eindhoven
2020

EXTRA INFORMATIE

De tropische thunder is terug!

¡Hola Eindhoven!

Zaterdag 18 april is PIÑA terug in de Effenaar met een XL editie! Twee zalen met de heetste latin muziek, tropische sfeer en vooral veel gezelligheid! Tijdens deze avond gaan we dansen op de lekkerste reggaeton, latin hits gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa, dancehall en meer caliente klanken! Tijdens deze XL editie openen we naast onze main zaal een tweede area! Hier kun je genieten van de heerlijkste salsa, bachata en kizomba!

¡Vamos a bailar!