concert: Swedish Death Candy in Merleyn

  • Swedish Death Candy
    Pure&Crafted Festival 2019
    © Irwan Notosoetarso
VR.
10 APR
SWEDISH DEATH CANDY 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
HOOFDPROGRAMMA Swedish Death Candy
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Swedish Death Candy in Merleyn
Tickets Swedish Death Candy:
vr 10 apr
Merleyn, Nijmegen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

Swedish Death Candy bestaat uit vier Britten die, wanneer je ze ziet, totaal niet bij elkaar lijken te passen, maar gezamenlijk tot een heerlijke explosieve cocktail van garagerock, stoner, psychedelica en moddervette grooves komen.

De live optredens kunnen op het eerste gehoor heerlijk chaotisch zijn, maar zijn altijd gestructureerd waarbij het liedje nergens uit het oog wordt verloren. Het wilde en gelijknamige debuut was explosief en stond bol van de psychedelische garagerock met de nodige psych en fuzz elementen. De nieuwe plaat ‘Are You Nervous?’ laat een wat volwassener en progressiever geluid horen, met de nodige uptempo stoner invloeden. Alsof de Londenaren op een geheel natuurlijk wijze het gat tussen Oh Sees en Queens of the Stone Age weet op te vullen. Nog immer gruizig en psychedelisch, maar met pakkende en gevarieerde melodieën. Tip voor liefhebbers van bovengenoemde namen en bijvoorbeeld ook Ty Segall en Them Crooked Vultures.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Swedish Death Candy

Foto Swedish Death Candy te Pure&Crafted Festival 2019 Foto Swedish Death Candy te Faster and Louder 2018 Foto Swedish Death Candy te Pure&Crafted Festival 2019 Foto Swedish Death Candy te Pure&Crafted Festival 2019 Foto Swedish Death Candy te Pure&Crafted Festival 2019 Foto Swedish Death Candy te Faster and Louder 2018
 
Bekijk alle 10 foto's van Swedish Death Candy

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS