concert: Swedish Death Candy in Merleyn op VRIJDAG 10 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Swedish Death Candy
    Pure&Crafted Festival 2019
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Swedish Death Candy in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 APR
SWEDISH DEATH CANDY 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Swedish Death Candy

EXTRA INFORMATIE

Swedish Death Candy bestaat uit vier Britten die, wanneer je ze ziet, totaal niet bij elkaar lijken te passen, maar gezamenlijk tot een heerlijke explosieve cocktail van garagerock, stoner, psychedelica en moddervette grooves komen.

De live optredens kunnen op het eerste gehoor heerlijk chaotisch zijn, maar zijn altijd gestructureerd waarbij het liedje nergens uit het oog wordt verloren. Het wilde en gelijknamige debuut was explosief en stond bol van de psychedelische garagerock met de nodige psych en fuzz elementen. De nieuwe plaat ‘Are You Nervous?’ laat een wat volwassener en progressiever geluid horen, met de nodige uptempo stoner invloeden. Alsof de Londenaren op een geheel natuurlijk wijze het gat tussen Oh Sees en Queens of the Stone Age weet op te vullen. Nog immer gruizig en psychedelisch, maar met pakkende en gevarieerde melodieën. Tip voor liefhebbers van bovengenoemde namen en bijvoorbeeld ook Ty Segall en Them Crooked Vultures.

Foto's van Swedish Death Candy

Foto Swedish Death Candy te Faster and Louder 2018 Foto Swedish Death Candy te Faster and Louder 2018 Foto Swedish Death Candy te Pure&Crafted Festival 2019 Foto Swedish Death Candy te Pure&Crafted Festival 2019 Foto Swedish Death Candy te Pure&Crafted Festival 2019 Foto Swedish Death Candy te Faster and Louder 2018
 
Bekijk alle 10 foto's van Swedish Death Candy

Gerelateerd nieuws