concert: Chouk Bwa & The Angstromers in Grounds op VRIJDAG 15 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Chouk Bwa & The Angstromers in Grounds) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
15 MEI
CHOUK BWA & THE ANGSTROMERS 21:00 uur Grounds, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Chouk Bwa The Angstromers
Toegang vvk € 12,50 / aan de deur € 15,-

EXTRA INFORMATIE

typische voodoo met opzwepende ritmes en elektronica: maak je op voor Chouk Bwa & The Ångstromers!

Houd je van de opzwepende muziek van Ifriqiyya Electrique en Vaudou Game? Kom dan naar Chouk Bwa! Chouk Bwa brengt het Afrikaanse erfgoed van Haïti; ooit ontstaan in Afrika en opnieuw herontdekt in Haïti. De traditionele Haïtiaanse roots band maakt muziek die alle essentiële elementen van voodoo in zich heeft: de ritmes, de muziek en de dans. De nummers van Chouk Bwa zitten vol voodoo mysterie en zijn een mix van traditionele muziek en composities door bandleider Jean Claude Sambaton Dorvil.