concert: Valvetronic Brassband in Grounds op VRIJDAG 20 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Valvetronic Brassband in Grounds) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
20 MRT
VALVETRONIC BRASSBAND 21:00 uur Grounds, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Valvetronic Brassband
Toegang vvk € 10,- / aan de deur € 12,50

EXTRA INFORMATIE

Een Brassband maar dan net even anders, Valvetronic Brassband gaat van House naar Dance naar Hiphop! Het twaalfkoppige monster uit Amsterdam, Rotterdam en omstreken heeft na een zomer vol shows op onder andere North Sea Jazz, ADE en Oerol iets moois voor je: de eerste EP, met de welluidende titel ‘First Mayhem’. Vanaf 6 maart op alle streaming platformen te beluisteren, en dat moet natuurlijk officieel gevierd worden!

Met veel blazers en een overdonderende liveshow, en heel veel dikke nieuwe tunes. “Natuurlijk spelen we alle nummers van de EP en de voorgaande 3 singles, maar daarnaast kunnen jullie een geheel nieuwe show verwachten met voorproefjes van nog nooit eerder uitgevoerde nummers en heel veel andere extra’s. Kom met ons geschiedenis schrijven en ben bij onze allereerste release show ooit!”

Deur open: 20:00
Aanvang: 21:00

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws