concert: Edwin Evers Band - 80’s Openlucht Tour! in Openluchttheater De Goffert (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Edwin Evers Band - 80’s Openlucht Tour! in Openluchttheater De Goffert) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
19 AUG
EDWIN EVERS BAND - 80’S OPENLUCHT TOUR! 20:30 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Edwin Evers Band

EXTRA INFORMATIE

Omdat de 80’s Clubtour binnen No Time was uitverkocht, gaat de Edwin Evers Band met dezelfde 80's Tour de Openluchttheaters in!
De band neemt je in deze show mee terug naar de iconische jaren 80. Een decennium met grote gebeurtenissen en fenomenale muziek. Veel van de grote namen waren op hun absolute hoogtepunt en komen deze avond voorbij. Het feit dat je al deze hits nog dagelijks op de radio hoort en jong & oud ze kent, zegt genoeg.
De show is het feest der herkenning met de energie en het enthousiasme zoals je dat van deze band gewend bent...!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws