concert: Adele Project in AFAS Circustheater op MAANDAG 13 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Adele Project in AFAS Circustheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
13 APR
ADELE PROJECT 15:00 uur AFAS Circustheater, Scheveningen
2020
Hoofdprogramma Adele Project

EXTRA INFORMATIE

De legendarische liedjes van de Britse wereldster Adele, zoals ‘Hello’, ‘When We Where Young’ en ‘Rolling In The Deep’, veroveren al jaren de harten van jong en oud. Het is dan ook niet gek dat haar wereldtournee binnen enkele minuten was uitverkocht. ADELE Project brengt de geliefde muziek dichterbij in het theater.

In januari 2020 komt ADELE Project met hun nieuwe theatershow ‘Someone like you’. Middels indrukwekkende visuals wordt het publiek meegenomen op een wereldreis, waarbij de hoogtepunten van Adele haar wereldtournee op spectaculaire wijze tot leven komen. De show heeft een duidelijke rode draad, ontroerende anekdotes en een flinke dosis zelfspot. Natuurlijk staat de adembenemende muziek van Adele centraal in dit alles.