concert: Feng Suave (verplaatst) in EKKO op VRIJDAG 22 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Feng Suave
    Welcome To The Village 2019 - zondag -
    © Irwan Notosoetarso
  • Feng Suave
    Welcome To The Village 2019 - zondag -
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Feng Suave (verplaatst) in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
22 MEI
FENG SUAVE (VERPLAATST) 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Feng Suave
Toegang 13 euro (incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

RETRO-SOUL/R&B-DUO MET EEN STIJGENDE CARRIÈRE EN EEN GELUID IN TRANSITIE.

Hoe Feng Suave van DIY-slaapkamersoul-project uitgroeide tot een internationaal opkomende act: één ijzersterke EP (Feng Suave, 2017), twee getalenteerde Daniels (De Jong en Elvis Schoemaker), een rits belangrijke festival- en supportshows en een uitverkochte kleine clubtour in eigen land (waaronder in EKKO!) zijn de belangrijkste ingrediënten van het succes van dit duo van eigen bodem. En nog steeds groeit de band door en wordt het retro-soul/R&B-geluid verder uitgebreid met onverwachte elementen, groovy baslijnen, een dijk van een zangstem en de verkenning van de dynamiek tussen kalmte en hoge energie. Zoals Iggy Pop al zei over de twee: "They have a nice old revisited soul groove. I go for that!" Dit voorjaar volgt een nieuwe EP, en met haar overgangssingle kondigt het tweetal aan welke richting in te gaan slaan. 22 mei is Feng Suave met gloednieuw werk terug in EKKO!

Foto's van Feng Suave

Foto Feng Suave te Welcome To The Village 2019 - zondag - Foto Feng Suave te Welcome To The Village 2019 - zondag - Foto Feng Suave te Metropolis Festival 2018 Foto Feng Suave te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Feng Suave te Welcome To The Village 2019 - zondag - Foto Feng Suave te Metropolis Festival 2018
 
Bekijk alle 10 foto's van Feng Suave

Gerelateerd nieuws