event: Het Hiphop Journaal in EKKO op VRIJDAG 17 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Het Hiphop Journaal in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 APR
HET HIPHOP JOURNAAL 23:00 uur EKKO, Utrecht
2020
Toegang Online: 9 euro
Deur: 10 euro

EXTRA INFORMATIE

De drie Tilburgers De Manager, Johannes IV en Bowie hebben een nieuw concept bedacht om de hele geschiedenis van de Nederlandse hiphop, van Extince tot Josylvio en Brainpower tot Ronnie Flex naar diverse podia in Nederland te brengen. In iedere stad waar ze optreden krijgen ze een lokale special guest. Het trio bestaat uit twee DJ's en een MC. Ze brengen hiphop niet alleen naar de clubs, maar ook naar bijvoorveeld café's.

Met dit concept gaan ze op tour voor tien clubnachten.

Gerelateerd nieuws