concert: Two Another in Bitterzoet op DONDERDAG 09 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Two Another in Bitterzoet) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
09 APR
TWO ANOTHER 20:30 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Two Another
Concert uitverkocht
Two Another in Bitterzoet is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 09 apr
Two Another
Bitterzoet, Amsterdam
€ 10,50

EXTRA INFORMATIE

Zwoele r&b invloeden en dromerige popnummers, dat is waar het Australische producersduo Two Another bekend om staat. De twee muzikanten combineren r&b, Motown-soul en hedendaagse elektronische muziek moeiteloos op hun nieuwe plaat 'Another Night'.
Angus en Eliot ontmoetten elkaar via school en lieten zich inspireren door Australische muziekiconen zoals Bag Raiders, Tame Impala en Flight Facilities. In 2015 debuteerden ze met hun single ‘Higher’ en maakte het duo snel naam. Niet alleen in Australië, maar ook op wereldwijd niveau. Kort na het uitbrengen van de eerste EP kreeg het duo lovende recensies van o.a. EARMILK en The Line Of Best Fit. Op donderdag 9 april treden ze op in Bitterzoet.