concert: Torgeir Waldemar in Merleyn (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Torgeir Waldemar in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
28 APR
TORGEIR WALDEMAR 21:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Torgeir Waldemar

EXTRA INFORMATIE

Torgeir Waldemar, de boomlange Noorse muzikant maakte de afgelopen jaren indruk met zowel zijn albums als live optredens. De man met de onafscheidelijke Vikingbaard verraste in 2014 met een goudeerlijke album van hoge klasse. Een album dat zo uit het Californië van de jaren ’70 had kunnen komen. Neil Young en Gram Parsons zijn nooit ver weg in de muziek van Torgeir Waldemar. Ook meer hedendaagse troubadours als José González of Tom McRae hoor je terug in de countrysnik die zijn stem kenmerkt.

Ook zijn tweede album No Offending Borders (2017) werd uitstekend onthaald in de pers. Een stevigere plaat waar Torgeir Waldemar achtergrond als rockgitarist in doorklinkt. Zijn nieuwe album gaat in turbulente tijden over niets anders dan liefde en heet dan ook toepasselijk LOVE. Dit album komt uit op 17 januari 2020.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan