concert: Bad Religion in Muziekgieterij (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Bad Religion
    Bad Religion - 3/8 - 013
    © Marco van den Hout
  • Bad Religion
    Bad Religion - 3/8 - 013
    © Marco van den Hout


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bad Religion in Muziekgieterij) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
16 JUN
BAD RELIGION Muziekgieterij, Maastricht
2020
Hoofdprogramma Bad Religion

EXTRA INFORMATIE

De legendarische band Bad Religion staat synoniem aan punkrock van het hoogste niveau. En dat al 40 jaar lang! In het kader van hun ’40 Years tour’ doen ze ook Muziekgieterij aan, waarbij nu al gegarandeerd hits als ’21st Century (Digital Boy)’, ‘Punk Rock Song’ en ‘American Jesus’ gaan voorbijkomen.

Foto's van Bad Religion

Foto Bad Religion te Bad Religion - 22/05 - Effenaar Foto Bad Religion te Lokerse Feesten 2018 - Woensdag Foto Bad Religion te Sziget 2010 Foto Bad Religion te Bad Religion - 9/8 - Melkweg Foto Bad Religion te Groezrock 2006 Foto Bad Religion te Groezrock 2006
 
Bekijk alle 108 foto's van Bad Religion

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden