event: 40up - Let's Dance Again! in Effenaar op VRIJDAG 13 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (40up - Let's Dance Again! in Effenaar) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
13 MRT
40UP - LET'S DANCE AGAIN! 20:00 uur Effenaar, Eindhoven
2020

EXTRA INFORMATIE

40UP keert terug naar de lichtstad voor een nachtje ouderwets de voetjes van de vloer!

De 40UP DJ’s komen op volle sterkte naar de Effenaar om het publiek te trakteren op de beste muziek om op te dansen en te genieten van de bijbehorende videoclips op de grote schermen.

Een echte ‘trip down memorylane’ dus, maar niet alleen op de muziek van vroeger, ook de mooiste meezingers van nu krijg je te horen en eigenlijk is alles raak zolang er maar op gedanst kan worden. Van Black Eyed Peas tot The Trammps en van Technotronic tot The Kings of Leon, het kan zomaar voorbijkomen…