concert: Villagers in Doornroosje op MAANDAG 27 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Villagers
    Villagers - 14/5 - Paradiso
    © Marco van den Hout
  • Villagers
    Where The Wild Things Are 2013


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Villagers in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
27 APR
VILLAGERS Paarse Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Villagers

EXTRA INFORMATIE

Koningsdag vieren we in Doornroosje dit jaar in Griekse sferen. De experimentele psychedelische/rockband Villagers van Ioannina City (V.I.C) is in eigen land al ongekend populair. De band speelt daar inmiddels voor duizenden mensen.

Hun unieke geluid bestaat uit een mix van post-stoner rock met een grote dosis Griekse traditionele muziek uit Epirus. De muzikale traditie van de regio wordt gekenmerkt door polyfonie en het gebruik van klarinet. Het geluid van de band versmelt traditionele muziek met moderne psychedelische vormen. Onlangs is hun nieuwe album 'Age of Aquarius' uitgebracht. Het is heavier dan de voorganger 'Riza', maar de traditionele instrumenten zijn nog steeds aanwezig. Ook live wordt de band bijgestaan door dit exotische instrumentarium. Liefhebbers van 1000mods, Mars Red Sky, Monkey3 dienen hun oren te spitsen, want dit is verplichte kost.

Foto's van Villagers

Foto Villagers te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Villagers te Where The Wild Things Are 2013 Foto Villagers te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Villagers te Villagers - 13/11 - Melkweg Foto Villagers te Welcome To The Village 2015 - zaterdag Foto Villagers te Villagers - 18/02 - Hedon
 
Bekijk alle 79 foto's van Villagers

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws