concert: The Church in Paard op VRIJDAG 12 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Church in Paard) verplaatst naar zondag 30 mei 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
12 JUN
THE CHURCH Grote Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma The Church

EXTRA INFORMATIE

De Australische Paisley Underground pioniers The Church zijn na een korte tourbreak weer on the road. En hoe! Hun meest uitgebreide Europese tour. Allemaal ter ere van de veertigste verjaardag van de band. Op 12 juni gaat de band in PAARD langs alle hits, deep cuts en golden oldies uit hun indrukwekkende oeuvre. Van ‘Starfish’ tot ‘The Blurred Crusade’ en ‘Priest=Aura’ alle bekende werken komen langs. Alsof dat nog niet genoeg is, de band brengt later dit jaar nog een album uit.

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest