concert: Lewsberg in Vera op DONDERDAG 09 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Lewsberg
    Metropolis Festival 2018
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Lewsberg in Vera) verplaatst naar donderdag 17 september 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
09 APR
LEWSBERG Mainstage, 21:00 uur Vera, Groningen
2020
Hoofdprogramma Lewsberg
Voorprogramma Vox Von Braun
Toegang 10

EXTRA INFORMATIE

De tegendraads en eigenzinnige muziek van het Rotterdamse Lewsberg is geïnspireerd door de tegencultuur van de jaren ’60 en ’70. Echo’s van bands als The Velvet Underground, Modern Lovers en Television zijn duidelijk hoorbaar. Het viertal heeft met deze invloeden een persoonlijke sound weten smeden, waarin praatzang en meanderende gitaarloopjes verwerkt worden in pakkende nummers. Op vrijdag 27 maart verschijnt het tweede album van de Rotterdamse band, getiteld ‘In This House’.

De muziek van Vox Von Braun is heerlijk gruizig en broeierig, met flink wat feedback noise. De onderkoelde popliedjes zijn gebleven en doen denken aan bands als The Raveonettes en The Jesus and Mary Chain.

Foto's van Lewsberg, Vox Von Braun

Foto Lewsberg te Metropolis Festival 2018 Foto Lewsberg te Metropolis Festival 2018 Foto Lewsberg te Metropolis Festival 2018 Foto Lewsberg te Metropolis Festival 2018
 
Bekijk alle 4 foto's van Lewsberg

Gerelateerd nieuws