concert: Sandra van Nieuwland in Mezz op DONDERDAG 10 MAART 2022

  • Sandra van Nieuwland
    Noorderslag 2014
    © Erik Knevelbaard
DO.
10 MRT
SANDRA VAN NIEUWLAND Jupiler Zaal, 19:30 uur Mezz, Breda
2022
Hoofdprogramma Sandra van Nieuwland

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 22 april 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 10 maart 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Sandra van Nieuwland in Mezz
Tickets Sandra van Nieuwland:
do 10 mrt
Mezz, Breda

EXTRA INFORMATIE

Dit is de verplaatste show van Sandra van Nieuwland die eigenlijk op 29 oktober / 22 april zou plaatsvinden.

Sandra van Nieuwland was deelneemster bij the Voice of Holland, ze won tot ieders verbazing het seizoen niet, maar behaalde haar succes toch. Ze creëerde grote hits zoals ‘More’ en ‘Keep Your Head Up’. Ze brak records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Sandra stond met 5 singles in de top 10 en behaald platina met haar album ‘And More’! Later verwelkomde Sandra een nieuwe periode in haar leven, de periode waarin haar ex opnieuw vader wordt van een kind met zijn nieuwe liefde. In haar nieuwe single ‘Little one’ brengt ze haar achtbaan aan emoties op een prachtige wijze over op haar publiek. Op donderdag 29 oktober zullen Sandra en haar band onder de naam ‘Human Alien and More’ ondermeer deze waanzinnige plaat aan jou laten horen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sandra van Nieuwland in Mezz plaatsvindt.

Foto's van Sandra van Nieuwland

Foto Sandra van Nieuwland te Sandra van Nieuwland - 21/12 - TivoliVredenburg Foto Sandra van Nieuwland te Sandra van Nieuwland - 21/12 - TivoliVredenburg Foto Sandra van Nieuwland te Sandra van Nieuwland - 21/12 - TivoliVredenburg Foto Sandra van Nieuwland te Sandra van Nieuwland - 21/12 - TivoliVredenburg Foto Sandra van Nieuwland te Noorderslag 2014 Foto Sandra van Nieuwland te Sandra van Nieuwland - 21/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 12 foto's van Sandra van Nieuwland

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws