concert: Zola Blood in Paradiso op DONDERDAG 14 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Zola Blood in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
14 MEI
ZOLA BLOOD Kleine Zaal, 22:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Zola Blood

EXTRA INFORMATIE

Zola Blood maakt donkere electropop met gelaagde synths en de meeslepende zang van Matt West als blikvangers. Het viertal uit Londen werd na de oprichting in 2013 ontdekt door de manager van Talk Talk en zo begon het balletje al snel te rollen. De eerste singles werden door blogs van over de hele wereld opgemerkt en in 2016 begon het viertal te werken aan het debuutalbum ‘Infinite Games’. Omdat de bandleden deze plaat zelf wilden produceren, spendeerden ze maandenlang in de studio om te experimenteren en hun studioskills verder te perfectioneren. Veel aandacht voor de details dus, en dat komt duidelijk naar voren op het goed ontvangen eindresultaat.