concert: Kawala in Paradiso op WOENSDAG 22 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Kawala
    Eurosonic Noorderslag 2019 - woensdag
  • Kawala
    Eurosonic Noorderslag 2019 - woensdag


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kawala in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
22 APR
KAWALA Kleine Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Kawala

EXTRA INFORMATIE

Kawala is de veelbelovende, jonge band rondom oprichters Jim Higson en Daniel McCarthy. Het duo uit Noord-Londen begon een samenwerking vanuit hun gedeelde liefde voor acts als Half Moon Run, The Staves, Fleet Foxes, Blaenavon en Bon Iver. Met die invloeden als vertrekpunt en de aanwas van drie nieuwe bandleden ontstond er een frisse mix van indiepop, folk en op afrobeat gestoelde ritmes. Dit geluid werd in 2018 vastgelegd op debuut-EP ‘D.I.L.Y.D’ en werd wegens succes een jaar later opgevolgd door ‘Counting The Miles’. Ondertussen is Kawala verzekerd van een fanschare die met de dag groter wordt, te danken aan hun uitstekende werk in de studio, maar zeker ook aan hun onweerstaanbaar levendige liveshows.

Foto's van Kawala

Foto Kawala te Eurosonic Noorderslag 2019 - woensdag Foto Kawala te Eurosonic Noorderslag 2019 - woensdag Foto Kawala te Eurosonic Noorderslag 2019 - woensdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Kawala

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals