concert: Caleb Caudle in Mezz (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Caleb Caudle in Mezz) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
30 MEI
CALEB CAUDLE Kleine zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma Caleb Caudle
Voorprogramma Mikaela Finne

EXTRA INFORMATIE

Caudle maakte eerder al een paar albums, maar in 2018 verscheen ‘Crushed Coins’. Deze plaat betekende toch wel zijn doorbraak bij het americana-minnende publiek. De ambachtelijk geschreven songs van Caudle zijn weldadig geproduceerd door John Ashley (bekend van The War On Drugs) en passen perfect bij zijn jongensachtige stem. Tel daar een mix van steelgitaren, piano en betoverende achtergrondstemmen bij op en je hoort het haardvuur al bijna knisperen in de verte.

De Finse singer and songwriter Mikaela Finne verzorgt het voorprogramma van Caleb Caudle. Haar roots hebben haar gevormd tot de artiest die is ze nu is en de muziek die ze nu schrijft. Een bloeiende stem met harmonieuze melodieën en teksten die je warmte geven.

Gerelateerde concerten