concert: Johnny Jester in Mezz op ZATERDAG 20 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Johnny Jester
    Breda Barst 2019 Zaterdag
    © Marc de Jong
  • Johnny Jester
    Breda Barst 2019 Zaterdag
    © Marc de Jong


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Johnny Jester in Mezz) verplaatst naar zaterdag 09 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
20 JUN
JOHNNY JESTER Kleine zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma Johnny Jester

EXTRA INFORMATIE

Johnny Jester is het alterego van een voltallige rockband uit het zuiden des lands. Muzikaal laat het trio zich inspireren door Kings of Leon en Kensington, maar durft het ook de randjes van bijvoorbeeld All Them Witches en Highly Suspect op te zoeken. Dit levert een uiterst prettige mix van garage, neo-psychedelische en progressieve space rock op. Hun nieuwste single ‘Sands of Wonder’ is net uit en is een voorbode voor hun debuut-EP, die ze in maart in onze kleine zaal presenteren.

Blue Vultures zal het voorprogramma van Johnny Jester verzorgen! Het is 2017. Vier (voormalig) vwo-leerlingen ontmoeten elkaar in de muziekklas, waar Simon van Genderen (zang, gitaar, songwriting) voorstelt om een van zijn eigen liedjes op te voeren.

Foto's van Johnny Jester

Foto Johnny Jester te Breda Barst 2019 Zaterdag Foto Johnny Jester te Breda Barst 2019 Zaterdag Foto Johnny Jester te Breda Barst 2019 Zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Johnny Jester