concert: Guido Heeneman in Tolhuistuin op ZONDAG 24 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Guido Heeneman in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
24 MEI
GUIDO HEENEMAN Zonzij, 20:00 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Guido Heeneman

EXTRA INFORMATIE

Componist-pianist Guido Heeneman werkt al jarenlang succesvol achter de schermen aan muziek voor bekende tv-series. Denk Krabbe Zoekt Picasso, Op1, De Neven van Eus, Jinek (KRO) en heel veel andere programma’s, documentaires & films, voor de serie Krabbe Zoekt Picasso won hij in 2018 een Buma Award. Onder de noemer GUIDO creëert hij sinds een aantal jaar zijn eigen composities, die hij omschrijft als ‘filmisch, meditatief en betoverend’. Hij bracht eerder al zulke ingetogen, melancholische werken uit, maar ‘Portraits of Tomorrow’ is zijn eerste volwaardige project waarmee hij de volledige vrijheid opzoekt als muzikant en componist. Bijzonder is ook de videoclip bij ‘Portraits of Tomorrow (For Zef)’, met een hoofdrol voor actrice Bo Maerten.