concert: Bare Jams in Simplon op VRIJDAG 22 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bare Jams in Simplon) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
22 MEI
BARE JAMS Kleine Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2020
Hoofdprogramma Bare Jams
Toegang 11

EXTRA INFORMATIE

Afgelopen september stonden ze voor de tweede keer in de bovenzaal en wat was dat vet! De Britse band Bare Jams rekte de zomer een beetje uit en zorgde voor een geweldige sfeer. Dit jaar gaan de zes altijd goedlachse bandleden, voordat ze het festivalseizoen gaan platspelen, voor de derde keer bij ons optreden!

Ze gebruiken invloeden uit reggae, dub, soul en pop wat de band ongelofelijk vrolijk doet klinken. Hun debuutalbum komt 10 april uit, dus ze zullen sowieso nieuwe nummers spelen! Met hun muziek bundelen ze het geluid van de zomer die jij nooit meer zal vergeten. Waan jezelf op een strand, festival of een park terwijl de zon schijnt en jij met een koud biertje danst op de frisse vibe van Bare Jams.