concert: Man, man, man, de Podcast in TivoliVredenburg (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Man, man, man, de Podcast in TivoliVredenburg) verplaatst naar zondag 10 januari 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 JUL
MAN, MAN, MAN, DE PODCAST Grote Zaal, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Man, man, man, de Podcast
Toegang € 25,85

EXTRA INFORMATIE

In Man Man Man, de Podcast zijn Domien Verschuuren, Chris Bergström en Bas Louissen op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van hilarische anekdotes en kwetsbare verhalen stellen ze zichzelf altijd de vraag: hoe mannelijk zijn we? Ze falen vaker dan dat ze slagen. Op het podium gaat die zoektocht verder. Deze avond wordt live de laatste aflevering van het seizoen opgenomen, dichterbij de mannen kun je haast niet komen!

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals