concert: Sparks in Paradiso op ZATERDAG 17 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Sparks
    Sparks - 09/06 - TivoliVredenburg
    © Eva Bakker
  • Sparks
    Sparks - 09/06 - TivoliVredenburg
    © Eva Bakker


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sparks in Paradiso) verplaatst naar maandag 31 mei 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
17 OKT
SPARKS Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Sparks

EXTRA INFORMATIE

De broers Ron en Russell Mael uit Los Angeles brachten eind jaren ’60 voor het eerst samen muziek uit. Hun grote, internationale doorbraak volgt in 1974 met de hits ‘This Town Ain’t Big Enough For Both of Us’ en ‘Amateur Hour’. De band staat bekend om hun genrefluïditeit: van artrock tot pop, glamrock, synthpop en new wave. Mede hierdoor, en door het bijzondere voorkomen van de broers, verkreeg de band door de jaren heen een cultstatus: muzikanten als Paul McCartney, Morrissey, Johnny Marr en Joey Ramone spraken meer dan eens hun grote bewondering uit voor de band. Ook tot op heden weet Sparks relevant te blijven: zo vormden ze in 2015 samen met het Britse Franz Ferdinand de supergroep FFS (Franz Ferdinand & Sparks), waarmee ze destijds o.a. op Lowlands te zien waren en een nieuwe generatie fans aan zich wisten te binden. Onlangs bracht Sparks een nieuwe single ‘Please Don’t Fuck Up My World’ uit. Later dit jaar volgt meer nieuwe muziek én een optreden in Paradiso.

Foto's van Sparks

Foto Sparks te Sparks - 09/06 - TivoliVredenburg Foto Sparks te Sparks - 09/06 - TivoliVredenburg Foto Sparks te Sparks - 09/06 - TivoliVredenburg Foto Sparks te Sparks - 09/06 - TivoliVredenburg Foto Sparks te Sparks - 09/06 - TivoliVredenburg Foto Sparks te Sparks - 09/06 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 6 foto's van Sparks

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest