concert: GIAN / Shinra in Doornroosje op ZATERDAG 21 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • GIAN
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • GIAN
    Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (GIAN / Shinra in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 MRT
GIAN / SHINRA Rode Zaal, 23:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma GIAN Shinra

EXTRA INFORMATIE

De Tweede editie van Orbit is in aantocht met James Shinra live, Gian en Feryne. Na een droomdebuut staat op zaterdag 21 maart de tweede editie van Orbit op het programma. Deze nacht verwelkomen we een van de meest mythische figuren uit de electro scene: James Shinra. De Britse producer pompte afgelopen jaar een rits ijzersterke releases naar buiten. Met zijn live act doet het je denken aan artiesten als Aphex Twin.

Naast hem staan de zwaarbewapende Gian en een van de grootste talenten uit de lokale stal: Feryne. In een intiem Doornroosje met een buitenaards licht- & geluidsplan heeft deze electro-nacht alle middelen bij de hand om onvergetelijk te worden.

Foto's van GIAN, Shinra

Foto GIAN te The Life I Live 2022 Foto GIAN te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto GIAN te The Life I Live 2022 Foto GIAN te The Life I Live 2022 Foto GIAN te Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg Foto GIAN te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 11 foto's van GIAN

Gerelateerd nieuws