concert: YOB in Vera op WOENSDAG 27 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • YOB
    Roadburn 2012
    © Erik Luyten
  • YOB
    Roadburn 2012
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (YOB in Vera) verplaatst naar zondag 22 mei 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
27 MEI
YOB Mainstage, 20:00 uur Vera, Groningen
2020
Hoofdprogramma YOB

EXTRA INFORMATIE

Loodzwaar én gevoelig: Yob is gewoon de beste band ter wereld (*****)
Bandleider en doomgod Mike Scheidt was het afgelopen jaar doodziek. Hij was er zelfs bijna niet meer geweest. Dat is te merken aan de manier waarop hij op het podium staat en zijn van pijn én hoop doortrokken songs van de laatste plaat vertolkt. Scheidt is herboren.
De riffs van gitaar en bas zijn log en diep, maar weten zo veel gevoel over te brengen dat de tranen je soms in de ogen schieten. Ook omdat de liedjes zo vreselijk goed zijn: ze zouden nog overeind blijven als Scheidt ze zou spelen op een akoestische gitaar in een café.
Het bandgeluid is loodzwaar maar ook gevoelig en melancholiek en Yob dondert met zo veel kracht van het podium dat de band je de adem soms beneemt. Eigenlijk is Yob nu gewoon de beste en meest intens rockende band ter wereld, denk je dan met het kippenvel op de armen. En je schrijft het de volgende dag nog op ook.
Robert van Gijssel7 oktober 2018, Volkskrant

Foto's van YOB

Foto YOB te Roadburn 2012 Foto YOB te Pallbearer / YOB - 3/9 - Tivoli Foto YOB te Roadburn 2012 Foto YOB te Pallbearer / YOB - 3/9 - Tivoli Foto YOB te Roadburn 2012 Foto YOB te Pallbearer / YOB - 3/9 - Tivoli
 
Bekijk alle 15 foto's van YOB

Gerelateerd nieuws