concert: Dieter van der Westen in Mahogany Hall op ZATERDAG 28 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dieter van der Westen in Mahogany Hall) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
28 MRT
DIETER VAN DER WESTEN 21:00 uur Mahogany Hall, Edam
2020
Hoofdprogramma Dieter van der Westen
Toegang €18,-

EXTRA INFORMATIE

De Dieter van der Westen band in Podium Boxtel een eigenzinnige mix van Americana, Folk en Wereldmuziek.

De Dieter van der Westen band bestaat - naast de naamgever - uit broer Eric van der Westen (Contrabas, o.a. Martin Fondse, Sezen Aksu), Aron Raams (Electrisch gitaar, o.a. Gare du Nord, Paul de Leeuw), Gijs anders van Straalen (Drums, o.a. Wouter Hamel, Room Eleven), Joost Abbel (Dobro en Banjo) en Mirte de Graaff (Viool) Dieter van der Westen werkte zelf in het verleden o.a. samen met Blof, The Lau, Frank Boeijen, Gerard van Maasakkers en het Metropool orkest.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals