concert: Broken Sun / Dieter van der Westen / Mattanja Joy Bradley in Paradox op ZONDAG 26 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Mattanja Joy Bradley
    Bløf - 24/11 - 013
    © Diewertje Linders
  • Mattanja Joy Bradley
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Broken Sun / Dieter van der Westen / Mattanja Joy Bradley in Paradox) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
26 APR
BROKEN SUN / DIETER VAN DER WESTEN / MATTANJA JOY BRADLEY Zaal, 15:00 uur Paradox, Tilburg
2020
Toegang € 10,-

EXTRA INFORMATIE

Americana, muziek met Amerikaanse roots. Deze muziek stroming is al een aantal jaren bezig aan een flinke wederopstanding. Een breed begrip, maar altijd muziek vanuit het hart met vaak melancholische inborst. Muziek om aandachtig naar te luisteren, je in te laten meevoeren of zelfs om op te dansen. Tijd voor Bart Dietvorst, gitarist van de Tilburgse Americana & rootsrock band Broken Sun, om een middag op te zetten met 3 acts die binnen de ruime definitie van Americana vallen. Bart nodigde 3 lokale artiesten uit, om een sfeervolle middag neer te zetten in één van de meest intieme clubs van Nederland; Paradox.

Foto's van Broken Sun, Dieter van der Westen, Mattanja Joy Bradley

Foto Broken Sun te 30x20 Minuten Festival 2015 Foto Broken Sun te 30x20 Minuten Festival 2015 Foto Broken Sun te 30x20 Minuten Festival 2015 Foto Mattanja Joy Bradley te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Mattanja Joy Bradley te Songbird Festival 2012 Foto Mattanja Joy Bradley te Festyland 2012
 
Bekijk alle 3 foto's van Broken Sun
Bekijk alle 20 foto's van Mattanja Joy Bradley

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws