concert: Bon Scotch in City Theater op ZATERDAG 21 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Bon Scotch
    Nirwana Tuinfeest 2019 - Zondag
    © Filip Heidinga
  • Bon Scotch
    Nirwana Tuinfeest 2019 - Zondag
    © Filip Heidinga


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bon Scotch in City Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 MRT
BON SCOTCH 21:00 uur City Theater, Schijndel
2020
Hoofdprogramma Bon Scotch
Voorprogramma Belgian Quo Band
Toegang Early Bird ticket: €6,00
Standaard ticket: €10,00

EXTRA INFORMATIE

Bon Scotch - AC/DC tribute
Belgian Quo Band - Status Quo tribute

Bon Scotch geldt als dé AC/DC tributeband van dit moment die het oudere werk uit de tijd van zanger Bon Scott op een waardige manier vertolkt. Onder leiding van een charismatische leadzanger evenals de in schooluniform geklede gitarist zorgt deze energieke band voor de ultieme AC/DC beleving.

BelgianQuoBand speelt álle klassiekers van Status Quo ongekend goed! Kan ook niet anders met muzikanten die niks liever willen dan hun helden eren. De Status Quo sound wordt live tot in perfectie geëvenaard en alle handelsmerken zijn aanwezig: de groene en witte Fender Telecasters, de witte sneakers, het witte hemd en overjasje van Rossi en natuurlijk de overbekende witte Marshall-muur!

Foto's van Bon Scotch, Belgian Quo Band

Foto Bon Scotch te Nirwana Tuinfeest 2019 - Zondag Foto Bon Scotch te Nirwana Tuinfeest 2019 - Zondag
 
Bekijk alle 2 foto's van Bon Scotch

Gerelateerde festivals