concert: Knight Area in Parkvilla op VRIJDAG 26 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Knight Area in Parkvilla) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
26 JUN
KNIGHT AREA 20:30 uur Parkvilla, Alphen aan den Rijn
2020
Hoofdprogramma Knight Area
Toegang Prijs
Vanwege het tienjarig jubileum van Serious Music Alphen geldt deze avond een speciale, gereduceerde toegangsprijs. De kaarten kosten bij online reservering € 10,00; aan de kassa € 15,00 (exclusief consumptie).

EXTRA INFORMATIE

Op 26 juni 2020 ontvangt Serious Music Alphen de Nederlandse progressieve rockband Knight Area in Parkvilla Theater. Serious Music viert die avond ook zijn tienjarig bestaan.
Een mijlpaal!

Nieuw geluid
Knight Area bestaat sinds 2004 en bracht in totaal zeven indrukwekkende studioalbums uit. De bandleden timmeren de laatste jaren ‘stevig’ aan de weg en proberen met hun nieuwe werk een breder publiek aan te spreken, zowel in Nederland als in het buitenland. Vocaal gezien heeft Knight Area met de nieuwe zanger Jan Willem Ketelaers, bekend van zijn werk met Ayreon en Robby Valentine, een stevige impuls gekregen.

D-Day
Het laatste wapenfeit is het in 2019 verschenen album ‘D-Day'.
Elk nummer op D-Day gaat over een geschiedkundige gebeurtenis gerelateerd aan die eerste dag van operatie ‘Overlord’. De band heeft voor ‘D-Day’ een speciale show ontwikkeld met beeld en geluid waarmee het indrukwekkende verhaal van D-Day wordt verteld.

Gerelateerd nieuws