concert: Caleb Caudle in TivoliVredenburg op MAANDAG 25 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Caleb Caudle in TivoliVredenburg) verplaatst naar donderdag 27 mei 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
25 MEI
CALEB CAUDLE Club Nine, 20:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Caleb Caudle

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse singer-songwriter Caleb Caudle debuteerde in 2007 met het album Red Bank Road en is sindsdien een betrouwbare leverancier van americana-met-een-randje. Grootste troef van Caudle is zijn stem, die geregeld doet denken aan Jackson Browne. Caudles meest recente album Crushed Coins (2018) is (mede dankzij The War On Drugs-producer John Ashley) wat zorgvuldiger gearrangeerd dan zijn eerdere werk, met als resultaat fraaie countrypoprock in de traditie van de grote singer-songwriterplaten uit de jaren zeventig. Niet voor niets kreeg Crushed Coins van de Volkskrant vier sterren!