concert: Feng Suave in Rotown op ZONDAG 14 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Feng Suave
    Welcome To The Village 2019 - zondag -
    © Irwan Notosoetarso
  • Feng Suave
    Welcome To The Village 2019 - zondag -
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Feng Suave in Rotown) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
14 MRT
FENG SUAVE 14:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Feng Suave

EXTRA INFORMATIE

Het is weliswaar nog winter, maar nooit te vroeg om alvast een plekkie in je zomerplaylists te reserveren voor Feng Suave. Met hun warme, soulvolle popliedjes is de Amsterdamse/Utrechtse band in hoog tempo de wereld aan het veroveren. Feng Suave glijdt zoals D’Angelo op zijn slicksts, tikt alle kleuren van de regenboog aan als Tame Impala en past perfect bij de luie dagen in de hangmat tussen de beste tropicalia en reggae-classics.

Foto's van Feng Suave

Foto Feng Suave te Welcome To The Village 2019 - zondag - Foto Feng Suave te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Feng Suave te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Feng Suave te Metropolis Festival 2018 Foto Feng Suave te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Feng Suave te Welcome To The Village 2019 - zondag -
 
Bekijk alle 10 foto's van Feng Suave

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest