concert: Blind Date in Club Antre op ZATERDAG 21 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Blind Date in Club Antre) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 MRT
BLIND DATE 20:30 uur Club Antre, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Tombaz
Toegang €10

EXTRA INFORMATIE

Suprising Love Songs
Zaterdag 21 maart staat Club Antre in Mezrab in het licht van de liefde. Club Antre verrast deze avond  haar publiek met  liefdesliedjes uit de Balkan. U kunt luisteren, dansen en feesten op stoere Balkan beats. De Club avond wordt traditioneel afgesloten met Balkan beats door DJ Volkan in de sfeer van de avond.
Contrasten en muzikale crossovers zijn het stokpaardje van Club Antre. Het eerste deel van de Club avond betreedt deze keer een romantisch harpensemble ‘Harperdammers’ en de pittige Balkan band ‘Shu’al’ het podium.
Het tweede deel van de avond treedt het Tombaz ensemble op met verassende liefdesliedjes omkleed met verhalen.