concert: Feng Suave in Vera op DONDERDAG 21 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Feng Suave
    Welcome To The Village 2019 - zondag -
    © Irwan Notosoetarso
  • Feng Suave
    Welcome To The Village 2019 - zondag -
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Feng Suave in Vera) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
21 MEI
FENG SUAVE Mainstage, 21:00 uur Vera, Groningen
2020
Hoofdprogramma Feng Suave
Toegang 12

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdamse psych pop/soul band Feng Suave brengt de warme klanken van de reverb-beladen jaren '60 en '70 terug. De melodieuze zanglijnen met sterke echo, gelaagde effecten en sterke baslijnen zorgen voor een flinke retro feel. De vocalen zijn sterk beïnvloed door Amerikaanse funk, groove en soul en in het specifiek door artiesten als Bill Withers, Ray Charles, Funkadelic en Nina Simone. De invloeden van Feng Suave zijn eindeloos en de muziek is dan ook een eclectische mix van de meest interessante stromingen.

De band had een drukke festivalzomer, waarin ze onder andere Best Kept Secret, North Sea Jazz, Welcome to the Village, Oerol, Surfana en Zomerparkfeest Venlo aandeden. Ze speelden op Reeperbahn en waren daar ook genomineerd voor de Europese Anchor Award. De band, die volgens 3voor12 de nr #4 van Noorderslag 2019 was, scoorde voor de zomer de 3FM megahit met Venus Flytrap.

Foto's van Feng Suave

Foto Feng Suave te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Feng Suave te Metropolis Festival 2018 Foto Feng Suave te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Feng Suave te Metropolis Festival 2018 Foto Feng Suave te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Feng Suave te Welcome To The Village 2019 - zondag -
 
Bekijk alle 10 foto's van Feng Suave

Gerelateerd nieuws