concert: Feng Suave in Vera

  • Feng Suave
    Welcome To The Village 2019 - zondag -
    © Irwan Notosoetarso
  • Feng Suave
    Welcome To The Village 2019 - zondag -
    © Irwan Notosoetarso
DO.
21 MEI
FENG SUAVE Mainstage, 21:00 uur Vera, Groningen
2020
HOOFDPROGRAMMA Feng Suave
TOEGANG 12

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdamse psych pop/soul band Feng Suave brengt de warme klanken van de reverb-beladen jaren '60 en '70 terug. De melodieuze zanglijnen met sterke echo, gelaagde effecten en sterke baslijnen zorgen voor een flinke retro feel. De vocalen zijn sterk beïnvloed door Amerikaanse funk, groove en soul en in het specifiek door artiesten als Bill Withers, Ray Charles, Funkadelic en Nina Simone. De invloeden van Feng Suave zijn eindeloos en de muziek is dan ook een eclectische mix van de meest interessante stromingen.

De band had een drukke festivalzomer, waarin ze onder andere Best Kept Secret, North Sea Jazz, Welcome to the Village, Oerol, Surfana en Zomerparkfeest Venlo aandeden. Ze speelden op Reeperbahn en waren daar ook genomineerd voor de Europese Anchor Award. De band, die volgens 3voor12 de nr #4 van Noorderslag 2019 was, scoorde voor de zomer de 3FM megahit met Venus Flytrap.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Feng Suave

Foto Feng Suave te Welcome To The Village 2019 - zondag - Foto Feng Suave te Welcome To The Village 2019 - zondag - Foto Feng Suave te Metropolis Festival 2018 Foto Feng Suave te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Feng Suave te Metropolis Festival 2018 Foto Feng Suave te Metropolis Festival 2018
 
Bekijk alle 10 foto's van Feng Suave

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS