concert: Piece of Pie in Mezz

ZA.
26 SEP
PIECE OF PIE Kleine zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma Piece of Pie
Toegang € 11

EXTRA INFORMATIE

Piece Of Pie -The Ultimate Grunge Experience- laat de grunge herleven door legendarische platen live te spelen. De grunge scene kwam eind jaren tachtig in volle bloei. Dit als tegengeluid van hairmetal en post-punk. Vanuit Seattle, bakermat van de grunge, braken diverse bands door met een vernieuwend geluid.

De band, bekend als Stone Temple Pilots Tribute, neemt je mee op reis door de grunge historie. Ze starten bij het prille begin ontstaan door Seattle’s big four, dan hebben we het natuurlijk over Nirvana, Soundgarden, Alice in Chains en Pearl Jam. Vervolgens door naar invloeden vanuit de rest van de wereld: Stone Temple Pilots, Silverchair en Bush. Natuurlijk vergeten ze de dagen van de post-grunge niet, de tijden dat Puddle of Mud en Foo Fighters doorbraken. Kortom: alle muzikale monumenten binnen dit legendarische genre komen aan bod!

De iconische videoclips worden tegelijk met de live vertolkingen getoond. Een audio – visuele ode aan de grunge!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Piece of Pie in Mezz plaatsvindt.