concert: The Magic Numbers in Hedon op VRIJDAG 29 OKTOBER 2021

  • The Magic Numbers
    Bevrijdingsfestival Groningen 2011
VR.
29 OKT
THE MAGIC NUMBERS Kleine zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2021
Hoofdprogramma The Magic Numbers

EXTRA INFORMATIE

The Magic Numbers (UK) kwamen met hun debuutalbum The Magic Numbers in 2005 met een memorabele knal de popwereld binnen. Om de 15e verjaardag van dat album te vieren, speelt de band het vanavond in zijn geheel, aangevuld met een aantal andere songs.

Het was 2002 in West Londen toen broer en zus Stodart en Gannon The Magic Numbers oprichtten. Vanaf het prille begin was de band gezegend met fans als The Chemical Brothers, Travis en Ed Harcourt, waarvoor ze in de Londen area support shows deden. Ook bij indie label Heavenly Recordings speelde de band zich in de kijker, wat resulteerde in hun eerste albumrelease in 2005. De singles Forever Lost en Love Me Like You werden hits. Een uitgebreide wereldtournee volgde die de band naar Europa, USA, Japan, Australië en Nieuw Zeeland bracht. Met hun tweede album Those The Brokes op zak speelde de band wederom over de wereld en stonden ze onder meer op Glastonbury 2007.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Magic Numbers in Hedon plaatsvindt.

Foto's van The Magic Numbers

Foto The Magic Numbers te Bevrijdingsfestival Groningen 2011 Foto The Magic Numbers te Lowlands 2005 Foto The Magic Numbers te Lowlands 2005 Foto The Magic Numbers te Pukkelpop 2006
 
Bekijk alle 4 foto's van The Magic Numbers

Gerelateerd nieuws