concert: Dylan LeBlanc in Paradiso op WOENSDAG 25 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Dylan LeBlanc
    Jeff Tweedy - 03/09 - TivoliVredenburg
    © Josefiene Degenaar
  • Dylan LeBlanc
    Once in a blue moon 2019
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dylan LeBlanc in Paradiso) verplaatst naar zondag 24 mei 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
25 MRT
DYLAN LEBLANC Kleine Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Dylan LeBlanc

EXTRA INFORMATIE

Singer-songwriter Dylan LeBlanc komt uit Muscle Shoals in Alabama. In de jaren zestig en zeventig zat daar de Muscle Shoals Sound Studio die erg populair was bij artiesten als Wilson Pickett, Aretha Franklin en The Staple Singers. Ze kwamen graag in de studio waar de vader van Dylan LeBlanc sessiemuzikant was. Van jongs af aan hing hij in de studio rond en kreeg op deze manier soul met de paplepel ingegoten. Later voegde zich hier de liefde voor countrymuziek aan toe. Dit hoor je terug op de vier langspelers van deze jonge crooner, waaronder het indrukwekkende debuut ‘Paupers Field’. Zijn laatste wapenfeit draagt de titel 'Renegade' en is opgenomen met de Grammy-winnende producer Dave Cobb. Op woensdag 25 maart geeft LeBlanc een speciaal solo-concert in de Kleine Zaal.

Foto's van Dylan LeBlanc

Foto Dylan LeBlanc te Once in a blue moon 2019 Foto Dylan LeBlanc te Once in a blue moon 2019 Foto Dylan LeBlanc te Jeff Tweedy - 03/09 - TivoliVredenburg Foto Dylan LeBlanc te Ribs & Blues 2022 Foto Dylan LeBlanc te Jeff Tweedy - 03/09 - TivoliVredenburg Foto Dylan LeBlanc te Ribs & Blues 2022
 
Bekijk alle 10 foto's van Dylan LeBlanc

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden