concert: Quelle Chris in Doornroosje op VRIJDAG 17 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Quelle Chris in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 APR
QUELLE CHRIS 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Toegang 13

EXTRA INFORMATIE

DIT OPTREDEN VINDT PLAATS IN BREBL

De uit New York afkomstige Quelle Chris is een creatieve geest en bezige bij die met een licht sarcastische ondertoon rapt. Op zijn 2 albums ‘Ghost At The Finish Line’ & ‘Being You Is Great I Wish I Could Be You More Often’ liet hij reeds horen dat hij niet van de platgetreden paden houdt. Naast hiphop & beats is Chris gek op samples, soul, punk, poetry en abstracte electronica & kunst. In 2019 bracht hij zijn nieuwste album ‘Guns’ uit en hierop heeft hij zichzelf wederom overtroffen. Quelle Chris zette een grote zaal op zijn kop tijdens Le Guess Who?.

Left Bank is het producer project van broers Daan en Luuk waarin ze uiteenlopende samples laten samenkomen in uitdagende beats. Vorig jaar brachten ze hun eerste EP uit met o.a. een bijdrage van LA rapper Blu. Daarnaast gebruikte de underground legende MC TREE uit Chicago een van hun beats voor zijn veelgeprezen comeback album ‘We Grown Now’.