concert: Jerusalem In My Heart (uitgesteld) in EKKO op ZATERDAG 21 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jerusalem In My Heart (uitgesteld) in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 MRT
JERUSALEM IN MY HEART (UITGESTELD) 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Jerusalem In My Heart
Voorprogramma Lucrecia Dalt
Toegang 16 euro (incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

ARABISCHE MUZIKALE TRADITIE VERMENGD MET EXPERIMENTELE ELEKTRONICA.

Op het derde album van Jerusalem In My Heart, het Canadees-Libanese duo dat Arabische geluid een avant-garde twist geeft, worden Egyptische traditionals herschreven, hoor je een vijftienkoppig orkest en wordt het ogenschijnlijke contrast tussen traditionals en vooruitstrevend experiment verder verkend. Live wordt het vocale werk, buzukspel en het elektronisch experiment van componist/producer Radwan Ghazi Moumneh (Matana Roberts, SUUNS, BIG|BRAVE) uitgebreid door de analoge 16 millimeter-projecties van Charles-André Coderre. Een audiovisuele live-trip die liefhebbers van Le Guess Who? en Rewire zeker zal bekoren.

Foto's van Jerusalem In My Heart, Lucrecia Dalt

Foto Jerusalem In My Heart te Le Guess Who? 2012
 
Bekijk alle 1 foto's van Jerusalem In My Heart