concert: Tops in EKKO (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Tops in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
30 MEI
TOPS 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Tops
Toegang 12,50 euro

EXTRA INFORMATIE

JANGLY HOOKS UIT CANADA TUSSEN POST-PUNK EN POP.

TOPS is al jarenlang te vinden op de kleinere interessante plekken in ons land. Hun interessante mix van gladde post-punk op het grensvlak van pop en psych zorgen voor een ingehouden, doch zelfverzekerd geluid. Na het tweede succesalbum Picture You Staring (2014) en opvolger Sugar at The Gate (2017) warmde de gebalanceerde dubbelsingle Echo of Dawn / Seven Minutes ons op voor een nieuwe plaat en tour in het voorjaar van 2020!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Tops

Foto Tops te London Calling #2 2012 Foto Tops te London Calling #2 2012 Foto Tops te London Calling #2 2012
 
Bekijk alle 3 foto's van Tops

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen